בקערה נערבב את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח עד לאיחוד קל.
נוסיף את הביצה, החלב, תמצית וניל, יוגורט והקינמון ומערבבים עד לתערובת חלקה.
נחמם שמן עמוק במחבת או סיר.
נקלף את התפוחים ונחתוך לפרוסות לרוחב בעובי של כחצי ס"מ.
בעזרת קורצן או סכין, ניצור חור עגול במרכז כל פרוסה (ניתן לעשות שלב זה ראשון אך לשים לב שצריך למהר עם הכנת הבלילה אחרת התפוחים ישחירו).
נטבול כל פרוסת תפוח בבלילה, ונטגן משני הצדדים עד הזהבה.
נוציא לצלחת עם נייר סופג או לרשת.
נפזר מעל אבקת סוכר ודבש.