Go Back
סופגניות תפוח בדבש מהירות לראש השנה

סופגניות תפוח בדבש מהירות לראש השנה

חווית טעמים מענגת ונדירה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מאי נעים

המצרכים

  • 2-3 תפוחי עץ מסוג גרני סמית'
  • 5 כפיות סוכר שטוחות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 ¼ כפיות אבקת אפייה
  • 2 כפות יוגורט גדושות
  • 1 ביצה L
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • ¾ כוס חלב
  • 1 ½ כוסות קמח
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • אבקת סוכר
  • דבש

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח עד לאיחוד קל.
  • נוסיף את הביצה, החלב, תמצית וניל, יוגורט והקינמון ומערבבים עד לתערובת חלקה.
  • נחמם שמן עמוק במחבת או סיר.
  • נקלף את התפוחים ונחתוך לפרוסות לרוחב בעובי של כחצי ס"מ.
  • בעזרת קורצן או סכין, ניצור חור עגול במרכז כל פרוסה (ניתן לעשות שלב זה ראשון אך לשים לב שצריך למהר עם הכנת הבלילה אחרת התפוחים ישחירו).
  • נטבול כל פרוסת תפוח בבלילה, ונטגן משני הצדדים עד הזהבה.
  • נוציא לצלחת עם נייר סופג או לרשת.
  • נפזר מעל אבקת סוכר ודבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.