Go Back
פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

תחתית פריכה עם ים של פיצוחים
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מזל אוזנה

המצרכים

  • 4 ½ כוסות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 נטורינה או 200 מחמאה מומסת
  • 1 כוס קשיו
  • 1 כוס פקאן
  • 1 כוס בוטנים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס מייפל

אופן ההכנה

  • לבצק - נלוש את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק חלק ונעים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך חצי שעה.
  • בינתיים, על הגז שמים את כל סוגי האגוזים, ומעל מוסיפים חצי כוס סוכר וכוס מייפל, ומערבבים מהר שלא ישרף. מבשלים למשך 10 דקות על אש קטנה ואז מכבים ומערבבים היטב.
  • מוציאים את הבצק על משטח מקומח, ומחלקים אותו לכדורים ואז מרדדים לעיגול גדול ושמים על תבנית פאי ומהדקים בצדדים ובתחתית.
  • מחוררים עם מזלג ואז מכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות עד להשחמה יפה.
  • לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת האגוזים בפנים ומזלפים שוב מעט מייפל, ואז מחזירים לתנור לעוד 10 דקות של אפייה. מוציאים ומזלפים עוד מעט מייפל.
  • בבצק שנותר אפשר להכין מגולגלות תמרים, או להכין עוד פאי עם עוד אגוזים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.