לבצק - נלוש את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק חלק ונעים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך חצי שעה.
בינתיים, על הגז שמים את כל סוגי האגוזים, ומעל מוסיפים חצי כוס סוכר וכוס מייפל, ומערבבים מהר שלא ישרף. מבשלים למשך 10 דקות על אש קטנה ואז מכבים ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק על משטח מקומח, ומחלקים אותו לכדורים ואז מרדדים לעיגול גדול ושמים על תבנית פאי ומהדקים בצדדים ובתחתית.
מחוררים עם מזלג ואז מכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות עד להשחמה יפה.
לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת האגוזים בפנים ומזלפים שוב מעט מייפל, ואז מחזירים לתנור לעוד 10 דקות של אפייה. מוציאים ומזלפים עוד מעט מייפל.
בבצק שנותר אפשר להכין מגולגלות תמרים, או להכין עוד פאי עם עוד אגוזים.