את כל החומרים של הבצק חוץ מהחמאה שמים במיקסר עם וו לישה ונלוש למשך 7 דקות בערך.
מוסיפים את החמאה ונלוש עוד 5 דקות, עד שהחמאה נטמעת והבצק נהיה רך.
שמים את הבצק להתפחה עד שהוא מכפיל את עצמו.
בינתיים מכינים את הציפוי - שמים בסיר את כל החומרים של הציפוי ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מבשלים עוד 2-3 דקות ואז מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר.
שהבצק תפח, לוקחים תבנית שקעים ומשמנים אותה. מחלקים לכדורים לפי כמות השקעים (בערך 12), ושמים כל כדור בשקע ומשטחים.
שמים כף מהציפוי בכל שקע על הבצק, ואז נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דק או עד שמשחים.
לקרם - מקציפים שמנת אינסטנט ואבקת סוכר לקצפת יציבה. כשמתקרר מחלצים מהתבנית וחותכים באמצע ואז מזלפים קרם.