Go Back
עוגת תפוחים בחושה טעימה

עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה

עוגת תפוחים טעימה ומפנקת, שמכינים בקלות, ללא הפרדת ביצים וכיף לאכול!
ציון 4.45 על ידי 67 דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

כוס זכוכית אוניברסלית
2 תבניות אינגליש קייק או עגולה 24

המצרכים

  • 4 תפוחים ירוקים
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 כפיות סוכר (עדיף חום)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס שמן

אופן ההכנה

  • נחתוך את התפוחים ללא הקליפה לקוביות. נוסיף להם את הקינמון ו-2 כפיות סוכר.
  • נערבב בקערה נפרדת את הכוס סוכר, כוס קמח, 3 ביצים, ו-¾ כוס שמן. אחר שמערבבים טוב נוסיף את תפוחי העץ המעורבבים מקודם.
  • נניח את הכל בתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור)
  • לאחר אפייה מכבים את התנור, ופותחים קצת את הדלת לעוד רבע שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.