נערבב את כל החומרים טוב טוב עד לקבלת בצק רך וגמיש, ואז לתת חצי שעה של מנוחה.
את הבצק נחלק ל-16 כדורים, ונטבול כל כדור בצלחת הקורנפלור ואז נפתח עם מערוך לעלה דק.
ממשיכים את כל העלים כשמניחים עלה מעל עלה, ומקפידים שבין כל עלה יש מספיק קורנפלור.
ניקח 8 עלים שפתחנו ונרדד אותם לעלה אחד גדול. נחלק את העלה לריבועים, נשים מילוי במרכז ונקפל למשולש. ככה נעשה גם את החבילה השנייה.
נשמן תבנית בחמאה, ומשמנים גם מעל ואז מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך חצי שעה עד 40 דקות של אפייה.
אפשר למרוח סירופ מתוק מעל - מבשלים את הכל על הגז למשך כחצי שעה ואז מורחים על הבורקס כשהוא חם.