להכנת הבצק - במיקסר עם וו לישה נשים קמח ונערבב לתוכו את השמרים.
נוסיף את הסוכר ואת הביצים.
נחמם את החלב והחמאה למשך דקה במיקרו ואז נוסיף לקערת המיקסר ויחד איתם את המלח.
נעבד את כל רכיבי הבצק 5 דקות במהירות נמוכה-בינונית עד לקבלת בצק חלק, רך ומבריק, ומעט דביק.
נכסה במגבת או בניילון נצמד ונניח בטמפרטורת החדר כחצי שעה. לאחר מכן נעביר את הקערה המכוסה למקרר למשך לילה, או לפחות 4 שעות.
הקירור מומלץ מאוד כי אז מתקבל בצק פחות דביק ונוח לעבודה. מי שממש ממהר יכול להסתפק בהתפחה של שעתיים אבל לקחת בחשבון שהבצק יהיה דביק יותר ויהיה צורך ביותר קמח בעת קימוח משטח העבודה.
להכנת המלית תפוחים - מבשלים את כל המרכיבים על אש בינונית עד שכל הנוזלים יצומצמו. חשוב לערבב מדי פעם.
להכנת מלית גבינה - מערבבים את הכל היטב יחד וממלאים.
להרכבת הצמה - נרדד מחצית מהבצק על משטח מקומח קלות (חשוב – אחרת הבצק ידבק לכם, אבל לא להפציץ בקמח, שהבצק לא יקבל טעם ומראה קמחי. לקמח מעט גם מעל הבצק כדי שלא ידבק למערוך), עד קבלים מלבן שיספיק גם למלית וגם לשוליים.
מעבירים את ריבוע הבצק לתבנית שטוחה שמעליה נייר אפיה. מסמנים בעדינות עם סכין חדה את גבולות המילוי, בגבולות אלה מניחים את המלית. אפשר גם כבר עכשיו לחתוך בשוליים את ה"זנבות" שישמשו לסגירת הקצוות של העוגה – פשוט חותכים שני קווים מקבילים ברוחב מחוץ לגבולות המלית.
חותכים בצדדים רצועות, וקולעים מעל למלית, מתחילים לשזור רצועה מימין ורצועה משמאל בצורת X.
נותנים לבצק תפיחה של חצי שעה עם מגבת. מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו ומורחים את הבצק בביצה מהולה במים.
מכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות.