מחממים תנור ל-160 מעלות רגיל.
במעבד מזון או נינג'ה שמים סוכר, דבש, שמן, ביצים וקינמון ומעבדים למשך 20 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומעבדים עוד 5 שניות.
לאחר מכן מוזגים פנימה את התה החם תוך כדי עיבוד ומעבדים עוד 5 שניות לאיחוד.
מוזגים את התערובת באופן שווה לשתי תבניות משומנות אינגליש קייק.
נאפה 50 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא לח.
כשהעוגות חמות מחוץ לתנור, מחוררים עם קיסם מעט ומוזגים מייפל. מפזרים שקדים.