Go Back
עוגת רולדה

עוגת רולדה מושלמת טעימה ורכה

מתכון לרולדת תפוחים עשירה, במרקם מפנק! עוגה פרווה במיוחד לשבת.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

מידה: כוס חד פעמית קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 7-8 תפוחים (לא משנה איזה סוג)
  • 1 כף קינמון
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • טוחנים את התפוחים או מגרדים בפומפיה גסה, ואז מוסיפים כך קינמון וחצי כוס סוכר.
  • את התפוחים משטחים בתבנית התנור עם נייר אפייה לא משומן, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10 דקות ואז מוציאים לקירור.
  • מקציפים את הביצים יחד עם הכוס סוכר עד לקבלת קרם לבן ונפוח.
  • לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים, קמח, שקית אבקת אפייה, וסוכר וניל.
  • לצקת מעל התפוחים ומכניסים לאפייה ב-170 מעלות לעוד 25 דקות.
  • מקררים ומגלגלים לרולדה. מפזרים אבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.