Go Back
+ servings
שטרודל תפוחים וקינמון

שטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש

מרקם חלומי עם מלית עשרה
ציון 4.41 על ידי 20 דירוגים
כמות 3 רולדות גדולות ועוד אחת קטנה
באדיבות: אסנת אילוז

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 40 גרם חמאה
  • 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 5 כפות שמנת מתוקה (אפשר שמנת צמחית)
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון (אפשר בלי)
  • צימוקים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • בסיר על אש נמוכה נמיס את החמאה וסוכר עד להמסה אחידה.
  • לאחר מכן נוסיף את התפוחים ונערבב יחד למשך 2-3 דקות.
  • נוסיף את השמנת מתוקה והקינמון ונערבב למשך עוד 5 דקות בערך. אחרי זאת נסיר מהאש ונצנן.
  • נפרוס את הבצק עלים ונחתוך למלבנים שווים.
  • על כל מלבן באמצע, נניח תפוחים בלי רוטב! לכל אורכו נקפל את הבצק ונמרח את הרוטב שנשאר
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
  • נצנן ונפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

שטרודל תפוחים וקינמון
 
שטרודל תפוחים וקינמון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.