Go Back
עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים

עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים

קריספיות מטריפה עם מלית עסיסית
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • 40 עלי סיגר
  • 3 כפות כמון
  • 2 כפות מלח
  • 8 פלפל סודניה
  • 20 שיני שום
  • ¾ כוס שמן
  • 1 קילו בשר מספר 5 או 8 או 2
  • 1 ½ כפות פפריקה

לדבק: (לערבב)

  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

  • בסיר לחץ נמלא חצי גובה מים. נשים את הבשר לבישול של שעה וחצי, ואז נקרר.
  • נשים קערה מתחת למטחנה, ונטחן את בשר עם הפלפלים ושום, ונתבל במלח פפריקה כמון, ושמן. נערבב לתערובת יציבה ולא מתפוררת.
  • ניקח עלה סיגר שלם, ונגזור עם מספריים לחצי. ניקח מהתערובת וניצור מעין צורת נקניק.
  • נניח בקצה של העלה באמצע בחלק הישר, ונתחיל לקפל את צד ימין על בשר, ואז את צד שמאל על בשר ומתחילים לגלגל.
  • בסוף הגלגול שמים דבק ושמים בקופסא שכבה ועליה שקית. סוגרים ומקפיאים.
  • אפשר גם לטגן מיד.

הערות וטיפים

עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.