בסיר לחץ נמלא חצי גובה מים. נשים את הבשר לבישול של שעה וחצי, ואז נקרר.
נשים קערה מתחת למטחנה, ונטחן את בשר עם הפלפלים ושום, ונתבל במלח פפריקה כמון, ושמן. נערבב לתערובת יציבה ולא מתפוררת.
ניקח עלה סיגר שלם, ונגזור עם מספריים לחצי. ניקח מהתערובת וניצור מעין צורת נקניק.
נניח בקצה של העלה באמצע בחלק הישר, ונתחיל לקפל את צד ימין על בשר, ואז את צד שמאל על בשר ומתחילים לגלגל.
בסוף הגלגול שמים דבק ושמים בקופסא שכבה ועליה שקית. סוגרים ומקפיאים.
אפשר גם לטגן מיד.