מכינים תערובת מהחלמונים עם הדבש, שמן, קינמון וקפה שחור/נס קפה.
לוקחים את הסודה לשתיה ומערבבים עם כף חומץ זה תוסס מעט מוסיפים לתערובת.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף לקצף יציב מאוד.
מנמיכים את מהירות המיקסר להכי נמוך ומוסיפים בעדינות את התערובת בכמה סיבובים.
מוסיפים את הקמח ממש בעדינות ומערבבים מעט. מועדף לערבב עם מטרפה ידנית או כף עץ.
שמים בתבנית עם נייר משומן גם בדפנות, ומפזרים מלמעלה 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס.
מכינים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 50 דקות בערך. אחרי חצי שעה מניחים מעל נייר אפיה שהאגוזים לא ישרפו.
העוגה טעימה יותר אחרי יום יומיים.