ממיסים את הנטורינה, ומוסיפים את פלחי התפוחים, הלימון, והסוכר.
בוחשים ומבשלים על אש גבוהה בינונית על להצטמצמות הנוזלים והתרככות חלקית, בערך 5-6 דקות.
מניחים בצד עד להכנת הבלילה.
בקערה גדולה שמים את הביצים וטורפים היטב, ואז מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבחוש.
שופכים פנימה את הנטורינה המומסת, קרם הקוקוס, שמנת צמחית, ותמצית הוניל, ומערבבים.
מנפים פנימה בהדרגה את הקמח תוך כדי בחישה, ולבסוף את אבקת האפייה.
טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
שופכים לתבנית 18-20 ס"מ או בסיר ג'חנון משומנים היטב בנטורינה ומצופים בנייר אפייה כולל הדפנות. משמנים מעט גם את נייר האפייה.
מסדרים את פרוסות התפוחים ומשאירים את המסגרת ללא תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה, בערך 50 דקות.
בתום האפייה מחלצים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר. מורחים רק על התפוחים ריבת משמש.