לכרת כרישה - קוצצים את ה-2 כרישה / לוף דק דק, מפזרים מלח ומשאירים כ-10 דקות, לאחר מכן סוחטים טוב ומוציאים את הנוזלים.
מוסיפים את הביצים, פלפל שחור, 2 כפות שטוחות קמח, ומערבבים היטב.
לעלי הסלק - קוצצים את העלים דק דק. שופכים עליהם מים רותחים ומשאירים כ-10 דקות. מסננים וסוחטים היטב מנוזלים.
מוסיפים את הביצים, שיני שום, פלפל שחור, כמון, קמח, ומלח ומערבבים היטב.
לדלעת - מבשלים את הדלעת בסיר עם מים עד לריכוך ואז מסננים ומועכים כמו פירה.
מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל שחור, קינמון, סוכר, וקמח, ומערבבים היטב.
ממלאים את תבניות הסיליקון, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10 דקות בערך.