בסיר שמים את התפוחים עם החמאה, מקל קינמון, 3 כפות סוכר, והצימוקים ואגוזים שאוהבים, ונותנים בישול עד שהתפוחים נראים מבריקים ומקורמלים.
לוקחים את חבילת הפילו, ולוקחים כל פעם דף אחד כשהוא עם הצד הצר אלינו, ומכסים את השאר שלא יתייבש.
מתיזים ספריי שמן בטעם חמאה.
שמים במרכז הדף הקרוב אלינו מעט מתערובת התפוחים, ואז מקפלים משני הצדדים אל האמצע ומגלגלים מאיתנו והלאה.
מסדרים בתבנית ומתיזים ספריי שמן בטעם חמאה, מפזרים אבקת סוכר עוד לפני האפייה מה שנותן צבע שחום יפה ועמוק.
אופים ב-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מפזרים אבקת סוכר.