מתחילים במילוי כדי שיתקרר - מבשלים את התפוחים עם שליש כוס סוכר, 2 ששקיות סוכר וניך, 3 פכות מיץ לימון וכף לימון מגורר. מבשלים עד שאין נוזלים למשך 15 דקות בערך.
לאחר מכן מוסיפים חצי כוס צימוקים או חמוציות, וכפית קינמון ומערבבים ואז מקררים.
להכנת הבצק - מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד לאיחוד. אפשר במעבד מזון ואז לעגל על השיש עם מעט קמח. לא מעבדים יותר מידי.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, ושמים במקרר חצי שעה. אפשרי גם לעבוד מיד.
מרדדים על משטח מקומח קלות למלבן קטןף ומניחים פס מהמילוי לרוחב ואז מגלגלים בזהירות כפעמיים.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
אופים בתנור שחומם על 180 מעלות. זה צריך להיות בהיר.
אחרי האפיה כשהבצק פושר, חותכים עד הסוף, ואז מקררים ושומרים בכלי אטום.
אפשר גם להכין מגולגלות תמרים עם הבצק.