Go Back
מגולגלות תפוחים ודבש הכי מושלמות

מגולגלות תפוחים ודבש הכי מושלמות

חווית טעמים עשירה ומתוקה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה של מעדנות (מופשר במקרר)
  • 4 תפוחים
  • 1 כף לימון טרי סחוט
  • ½ כוס סוכר
  • 1 שקת סוכר וניל
  • ½ כפית קינמון
  • 100 גרם אגוזי מלך גרוסים
  • 3 כפות דבש

אופן ההכנה

  • מקלפים את התפוחים ולגרר ולסחוט היטב.
  • מוסיפים את הלימון טרי סחוט, סוכר, סוכר וניל, קינמון, ואגוזים ומערבבים היטב.
  • פורסים את כל הבצק על השיש, ומורחים מתערובת התפוחים באופן שווה.
  • מזלפים מעל 3 כפות דבש.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים לעובי הרצוי, ומניחים על נייר אפייה.
  • מרססים עם ספריי שמן ומעל מפזרים סוכר בנדיבות.
  • אופים בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה מלאה. חשוב לייבש כדי שישארו קרנצ'ים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.