נלוש את כל המרכיבים ביחד לבצק. מקבלים בצק דביק מאוד וטיפה נוזלי.
לוקחים 2 תבניות תנור ושמים נייר אפיה על כל תבנית, ומרססים בשמן.
שמים בשתי התבניות את התערובת באופן שווה ומיישרים.
טורפים ביצה עם כפית מים ומברישים בעדינות מעל הבצק.
מערבבים סוכר עם קינמון ומפזרים מעל, ואז מפזרים אגוזים קצוצים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כל תבנית בנפרד למשך 15-20 דקות. לא לייבש.
מקררים את העוגה מעט. כשהיא פושרת חותכים למשולשים. לא לחתוך שהעוגה חמה היא תתפרק.