Go Back
משולשי עוגיות דבש

משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון

עוגיות דבש עם אגוזים וקינמון, קלות להכנה וטעם משגע וממכר!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

2 תבניות תנור

המצרכים

להכנת הבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף קינמון
  • 5 ביצים
  • ½ כוס דבש
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף סודה לשתיה לערבב עם כף חומץ (להשאיר ל-20 שניות שיתסוס)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כוסות אגוזי מלך (קצוצים)

להברשה וציפוי:

  • 1 ביצה (לטרוף עם כפית מים )
  • סוכר עם קינמון (לפזר לפי העין)
  • אגוזים קצוצים (לפזר לפי העין)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים ביחד לבצק. מקבלים בצק דביק מאוד וטיפה נוזלי.
  • לוקחים 2 תבניות תנור ושמים נייר אפיה על כל תבנית, ומרססים בשמן.
  • שמים בשתי התבניות את התערובת באופן שווה ומיישרים.
  • טורפים ביצה עם כפית מים ומברישים בעדינות מעל הבצק.
  • מערבבים סוכר עם קינמון ומפזרים מעל, ואז מפזרים אגוזים קצוצים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כל תבנית בנפרד למשך 15-20 דקות. לא לייבש.
  • מקררים את העוגה מעט. כשהיא פושרת חותכים למשולשים. לא לחתוך שהעוגה חמה היא תתפרק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.