נפרוס את הפרגית על משטח עבודה, ונשטח אותו בעדינות עם פטיש של שניצל
שמים במרכז 2 כפות מתערובת האורז ואז נגלגל בעדינות.
כשהפרגית מגולגלת נכניס קיסם דרך הפרגית שיתפוס את הקצוות ויעבור לצד שני, כך הפרגית לא תיפתח.
משחימים את הבצל ומוסיפים את השום ומבשלים כ-2 דקות.
מוסיפים את הפפריקה וכורכום, ואז מוסיפים כוס מים ומתבלים.
מסדרים את הפרגיות, ומוסיפים את בטטות. אחרי 10 דקות נוספות מוסיפים כוס וחצי מים על אש נמוכה כ-45 דקות .
מברישים את הפרגית במעט שמן ופפריקה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה בערך.