Go Back
כבד עוף צלוי בדבש ובלסמי משגע LC

כבד עוף צלוי בדבש ובלסמי משגע

מתכון לכבד עוף ברוטב דבש ובלסמי. מתכון קל למנה מובילה ואיכותית!
ציון 4.57 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כף שטוחה דבש (לא לדאוג הוא לא ממתיק .הוא רק יקרמל את הבצל והכבד בצורה מושלמת)
  • מעט תבלין פלפל צ'ילי גרוס
  • ½ קילו כבדי עוף טרי (שהוכשרו על להבה גלויה)
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן ההכנה

  • מחממים מחבת עם 3 כפות שמן וכפית כורכום.
  • פורסים את הבצלים הגדולים לטבעות דקיקות, ומכניסים למחבת ומטגנים עד הזהבה בערך רבע שעה על להבה נמוכה.
  • כשהבצל מזהיב, מוסיפים אל המחבת אל החומץ, דבש, מעט תבלין פלפל צ'ילי גרוס, וממשיכים לטגן על להבה נמוכה למשך 20 דקות.
  • כעת מוסיפים את הכבד עוף טרי (שהוכשרו על להבה גלויה), ומתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
  • מערבבים וממשיכים לטגן לכמה דקות. דרגת צלייה לפי הטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.