משרים את נתח הסלמון כרבע שעה עם לימון ומלח. נשטוף היטב ונסנן ונייבש עם נייר מטבח.
מבשלים את תפוחי האדמה במים על התרככות קלה. נסנן ונחתוך עם הקליפה לפלחים
נרפד תבנית תנור בנייר כסף ועליו נייר אפיה. נניח את פלחי תפוחי האדמה.
נתבל במלח ופלפל גרוס. נניח מעל תפוחי האדמה את נתח הדג.
נבריש היטב את המרינדה על פני הדג, אפשר גם מעט בתחתית.
נשים ראש שום חצוי (עם הקליפה ).
נכניס לאפייה בתנור שחומם על 200-210 מעלות למשך 20 דקות בערך. לשים לב לא לייבש. עוד כ-2 דקות צליה כדי לקבל צבע.
מקשטים בהגשה - צ'ילי חריף גרוס בנדיבות, קצת פיסטוקים ושקדים גרוסים מעל, וטימין יבש.