Go Back
טורטיות ממולאות כבד ובצל עם ספגטי

טורטיות ממולאות כבד ובצל

טעם משגע בציפוי קראנצ'י מפנק
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • טורטיות
  • ½ קילו כבד
  • 2 בצלים
  • מלח (פלפל שחור)
  • 1 ביצה
  • 2 שיני שום כתושים
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • פירורי לחם
  • ¼ כוס שמן

להכנת הספגטי (אופציונלי):

  • 1 חבילה ספגטי (500 גרם)
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 ראש שום טרי כתוש
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • פלפל חריף ירוק
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה

  • שורפים חצי קילו כבד מטעמי כשרות. מטגנים את שני הבצלים עד להשחמה ואז מוסיפים את הכבד ומטגנים כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • לאחר שהכבד מוכן, חותכים לקוביות וממלאים לאורך הטורטיות. סוגרים בצדדים ומגלגלים.
  • מצפים את הטורטיות בביצה, 2 שיני שום כתושים, כפית פפריקה מתוקה, ומיד בפירורי לחם.
  • מטגנים במעט שמן.
  • עוברים לספגטי - מרתיחים חבילה של ספגטי לפי הוראות יצרן ומסננים.
  • בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, רסק עגבניות, ראש שום טרי כתוש, כפית קינמון, 2 כפות פפריקה מתוקה, פלפל חריף ירוק, ומערבבים היטב ומניחים על הגז.
  • מוסיפים חצי כוס מים לסירוגין להוצאת מתיקות הרסק, ואז מוסיפים את הספגטי ומערבבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.