שורפים חצי קילו כבד מטעמי כשרות. מטגנים את שני הבצלים עד להשחמה ואז מוסיפים את הכבד ומטגנים כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
לאחר שהכבד מוכן, חותכים לקוביות וממלאים לאורך הטורטיות. סוגרים בצדדים ומגלגלים.
מצפים את הטורטיות בביצה, 2 שיני שום כתושים, כפית פפריקה מתוקה, ומיד בפירורי לחם.
מטגנים במעט שמן.
עוברים לספגטי - מרתיחים חבילה של ספגטי לפי הוראות יצרן ומסננים.
בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, רסק עגבניות, ראש שום טרי כתוש, כפית קינמון, 2 כפות פפריקה מתוקה, פלפל חריף ירוק, ומערבבים היטב ומניחים על הגז.
מוסיפים חצי כוס מים לסירוגין להוצאת מתיקות הרסק, ואז מוסיפים את הספגטי ומערבבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.