מקלפים כל חציל בעזרת קולפן לפסים כמו זברה ואז חותכים את החצילים לקוביות קטנות ושמים בסיר.
מוסיפים עגבניות מקולפות וחתוכות לריבועים קטנים, ראש קטן של שום קלוף וחתוך לטבעות, ורבע כוס שמן, ומאדים ומערבבים על אש מעט גבוהה.
מכסים במכסה למשך 10 דקות בערך, וכל הזמן מערבבים.
מוסיפים 1 כוס מים ומבשלים על אש נמוכה ומערבבים, מועכים בעזרת הכף של הפירה ומוסיפים פלפלים חריפים צלוים לחתיכות או פלפלים מטוגנים נקיים.
תבלים במלח מעט, כף סוכר, כף כמון, מעט פפריקה, כפית פלפל סודני גרוס, ואז מערבבים שנהיית ריבה אסופה וזה מוכן.