Go Back
סלט סלק מרוקאי

סלט סלק מרוקאי כמו במסעדות

סלט סלק מרוקאי, עשיר וטעים כמו במסעדות. קל להכנה ומשדרג כל ארוחה!
ציון 4.41 על ידי 167 דירוגים
באדיבות: ליטל גאנדוס

המצרכים

  • 5-6 יחידות סלק אדום
  • ½ כפית כמון
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • מלח (לפי הטעם)
  • 1 לימון סחוט
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 חופן פטרוזיליה (לקצוץ דק)

אופן ההכנה

  • שוטפים את הסלק טוב טוב ומבשלים אותו עם הקליפה עד שמתרכךך בצורה מלאה (בערך שעתיים).
  • נצנן במקרר למשך כמה שעות.
  • נקלף ונחתוך לפלחים כמו בתמונה.
  • נתבל בבכמון, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית ונערבב היטב. (כמויות מצויינות למעלה)
  • נשמור במקרר, זה אפילו יותר טעים אחרי כמה שעות בקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.