מפרידים את הביצים - קערה לחלבונים וקערה לחלמונים.
בקערת החלמונים מוסיפים את המחמאה, הסוכר, תמצית וניל, קמח, ואבקת האפיה. נלוש לקבלת בצק נוח.
משמנים את התבנית ומרדדים את הבצק בתבנית, ואז עושים חורים בבצק עם מזלג.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות בלבד. לחר מכן לא מכבים את התנור, מורידים רק את מעלות החום ל 160 מעלות.
מקררים מעט את העוגה, ואז מורחים בנדיבות שכבה של ריבה.
בקערת החלבונים מקציפים את החלבונים למשך 5 דקות, ואז מוסיפים סוכר בפולסים, ואת הפודינג לקבלת קצפת מבריקה ויציבה.
מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקוקוס, ואז בתנועות קיפול עם לקקן מוסיפים את הקוקוס.
שופכים בעדינות את הקצפת על הריבה, ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך 25 דקות בערך.
רצוי מאוד לקרר את העוגה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה. העוגה מתייצבת ויהיה קל יותר לחתוך אותה.