מתחילים עם הקרם - בסיר בינוני שאיתו נבשל על הגז נשים 2 כוסות חלב, הקמח, קורנפלור, סוכר, ביצים, ונטרוף טוב עם מטרפה ידנית.
נוסיף עוד כוס חלב ואז נערבב ונעביר לגז.
נבשל תוך כדי ערבוב תמידי עד שמסמיך ונהיה קרמי מעט.
נוסיף את החמאה והסוכר וניל ונמשיך לערבב עם המטרפה עד שנהיה קרם. לאחר מכן נכבה את הגז ונעביר לקערת זכוכית שיתקרר.
בינתיים נחמם תנור ל-200 מעלות תכנית רגילה.
ניקח תבנית מרובעת בינונית, ונשים אותה על עלי הפילו כשהם פתוחים ובערמה על השולחן.
נחתוך עם גלגלת לפי גודל התבנית מסביב.
נשמן את התבנית עם החמאה והשמן באמצעות מברשת.
נשים חצי מכמות העלים אחד על השני כשאנחנו משמנים כל עלה מעל לפני ששמים את העלה הבא.
נמרח מעל את כל הקרם בשכבה אחת ואז נמשיך להניח מעל את שאר העלים כשאנו משמנים אותם.
בסוף נחתוך את המאפה לריבועים עם סכין חדה ובעדינות לריבועים.
נכניס לאפיה עד שהעלים מזהיבים יפה (לעקוב הם גם מתנפחים, בערך חצי שעה), לאחר מכן נוציא ונצנן (חובה להתייצבות)
נפדר באבקת סוכר.