להכנת המלית - חותכים את התפוחים לרצועות קטנים, ומבשלים עם הסוכר וקינמון תוך כדי ערבוב מדי פעם.
עוברים לבצק - בקערה שמים את החמאה, שמן, חצי כפית סוכר, ביצה, כף יוגורט, סוכר וניל, ומערבבים היטב לאיחוד. לאחר מכן מוסיפים את הקמח וללוש לבצק אחיד, רך ולא דביק.
משטחים את רוב הבצק בתבנית, ושומרים את השאר בצד לפירורים.
מחוררים את הבצק במזלג, ואז מוסיפים את מלית התפוחים מעל בשכבה אחידה.
כעת מגרדים את הבצק שהשארנו בצד מעל למלית, ומכסים בשכבה אחידה.
מכניסים לאפייה בתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה.
לאחר קירור מפזרים מעל אבקת סוכר.