Go Back
עוגת ביסקוויטים לוטוס

עוגת ביסקוויטים לוטוס שתרשים את כולם

בקרם שוקולד מפנק עם ציפוי מעלף
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: pacikanin_mutfagi

ציוד

תבנית 25X25 (או כל תבנית אחרת בגודל דומה)

המצרכים

  • 2 - 2 ½ שרוולים ביסקוויטים פתי בר

לקרם:

  • 4 כוסות חלב
  • 2 כפות קקאו
  • 4 כפות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חלמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף חמאה
  • 80-100 גרם שוקולד מריר

לציפוי:

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1 כפית חלב
  • ממרח לוטוס

אופן ההכנה

  • להכנת הקרם - בסיר שמים הקקאו, קמח, וסוכר ומערבבים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלב והחלמון ומחממים על האש.
  • לאחר מכן מוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד להמסה, ואז מוסיפים את הסוכר וניל עם כף חמאה ומערבבים עד לאיחוד הקרם.
  • מסדרים בתחתית תבנית את הביסקוויטים בשכבה אחת, ומעליהם מורחים מהקרם, ואז מסדרים עוד שכבת בסיקוויטים, ומעל עוד שכבת קרם. וכך ממשיכים לשאר השכבות. מסיימים עם שכבת קרם שוקולד, ומכניסים לקירור להתייצבות.
  • מוציאים את העוגה מהתבנית, מקציפים את השמנת מתוקה עם כפית חלב ומורחים קצפת מעל לעוגה בשכבה אחידה.
  • לאחר מכן ממיסים ממרח לוטוס במיקרו, ושופכים מעל לקצפת. מכניסים לקירור עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.