להכנת הקרם - בסיר שמים הקקאו, קמח, וסוכר ומערבבים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלב והחלמון ומחממים על האש.
לאחר מכן מוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד להמסה, ואז מוסיפים את הסוכר וניל עם כף חמאה ומערבבים עד לאיחוד הקרם.
מסדרים בתחתית תבנית את הביסקוויטים בשכבה אחת, ומעליהם מורחים מהקרם, ואז מסדרים עוד שכבת בסיקוויטים, ומעל עוד שכבת קרם. וכך ממשיכים לשאר השכבות. מסיימים עם שכבת קרם שוקולד, ומכניסים לקירור להתייצבות.
מוציאים את העוגה מהתבנית, מקציפים את השמנת מתוקה עם כפית חלב ומורחים קצפת מעל לעוגה בשכבה אחידה.
לאחר מכן ממיסים ממרח לוטוס במיקרו, ושופכים מעל לקצפת. מכניסים לקירור עד להתייצבות.