Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד עסיסית בקערה אחת

מרקם חלומי עם ציפוי שוקולדי ומושחת
ציון 4.42 על ידי 293 דירוגים
באדיבות: יפה זערור

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית חד פעמי עגולה או 24 או 2 אינגליש קייק

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½ חבילה שמנת מתוקה
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס שוקולית

לציפוי:

  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • ½ חבילה שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מערבבים יחד עם מטרפה את הכוס סוכר, כוס קמח תופח,4 ביצים, כוס שמן, חצי מיכל שמנת מתוקה, וכוס שוקולית.
  • שופכים בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
  • להכנת הגנאש - מחממים על הגז חצי שמנת מתוקה וחצי חפיסת שוקולד מריר, ושזה חם והעוגה חמה שופכים חצי מהכמות עליה
  • לאחר מכן מוסיפים חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד, ומערבבים ושופכים על העוגה שוב.
  • כדאי לחורר את העוגה עם קיסם שהגנאש יחלחל פנימה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.