מערבבים יחד עם מטרפה את הכוס סוכר, כוס קמח תופח,4 ביצים, כוס שמן, חצי מיכל שמנת מתוקה, וכוס שוקולית.
שופכים בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
להכנת הגנאש - מחממים על הגז חצי שמנת מתוקה וחצי חפיסת שוקולד מריר, ושזה חם והעוגה חמה שופכים חצי מהכמות עליה
לאחר מכן מוסיפים חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד, ומערבבים ושופכים על העוגה שוב.
כדאי לחורר את העוגה עם קיסם שהגנאש יחלחל פנימה.