בקערה שמים את הבשר טחון, ומוסיפים את הבצל גדול קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, פירורי לחם, 2 ביצים, פלפל שחור ומלח. אפשר גם להוסיף קינמון מי שאוהב.
מערבבים היטב עד לאיחוד.
עוברים לציפוי - במגש שמים קצת קמח ומפזרים, ובמגש קטן יותר שמים חצי קילו קמח וכפית מלח ומערבבים.
חותכים את הכרובית באמצע, לא עד הסוף. לוקחים מהבשר (המילוי) וממלאים ואז מניחים על מגש שפיזרנו עליו קמח.
את החצילים מקצרים וחותכים לחצי, ואז חותכים מהאמצע לא עד הסוף פרוסה ראשונה, ואת הפרוסה השנייה עד הסוף. ממלאים ואז מניחים על המגש.
חותכים את התפוחי אדמה פרוסה ראשונה לא עד הסוף, את הפרוסה השנייה עד הסוף. ממלאים ואז מניחים על המגש.
טובלים את המפרום במגש השני של הקמח מכל הצדדים, ואז מסדרים בתבנית.
מכינים את הבלילה - בקערה שמים את הביצים, מים, כפית מלח, וכפית רסק עגבניות, ומערבבים היטב.
במחבת שמים שמן עמוק, ואז לוקחים את המפרום וטובלים בבלילה ושמים לטיגון. הופכים לאחר הזהבה ומטגנים מכל הצדדים.
מכינים את הרוטב - לסיר על האש מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים, ואז מתבלים בפפריקה מתוקה, ומלח.
מנמיכים את הגז ומסדרים את המפרום בפנים בקומה אחת, ואז מוסיפים טיפה מים עד לגובה המפרום (שלא יכסה אותם).
במהלך הבישול כל הזמן מכסים את המפרום עם הרוטב. מבשלים למשך כשעה על אש קטנה.
אם נשאר עוד מפרום, מכניסים לתבנית ועוטפים בניילון ושמים להקפאה.