Go Back
מגנום

מתכון מגנום ביתי הכי קל בעולם

בשילוב טעמים משגע של שוקולד מקופלת
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: חני אסור

המצרכים

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250)
  • 150 גרם חלב מרוכז
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 3 כפות מסקרפונה
  • שוקולד מקופלת

ציפוי שוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 40 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה

  • מחממים 100 גרם שמנת מתוקה במיקרוגל עם השוקולד חלב והחלב המרוכז ומערבבים עד אחידות
  • את יתרת השמנת המתוקה מעבירים למקציף עם המסקרפונה ועם שאר המרכיבים שכבר חיממנו, ומקציפים (זה יהיה נוזלי לא להיבהל)
  • מוסיפים את המקופלת ואז מעבירים לתבניות סיליקון של מגנומים, חובה להכניס ללילה שלם במקפיא.
  • מחממים את המרכיבים לציפוי השוקולד במיקרוגל עד אחידות, וטובלים את המגנומים, אפשר לפזר גם מקופלת מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.