Go Back
בסבוסה

בסבוסה מושלמת ואוורירית כמו ענן

במרקם רך וחלומי וטעם מענג
ציון 4.42 על ידי 31 דירוגים
באדיבות: ג'קי קורדובה

המצרכים

  • 2 ½ כוסות סולת
  • ½ כוס שמן / חמאה
  • 1 יוגורט רגיל
  • ¾ כוס סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כפית סודה לשתיה

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
  • כמה טיפות לימון

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים היבשים (סולת, סוכר, מלח) עד לאיחוד.
  • מערבבים את כל שאר המרכיבים עד לאיחוד. לאחר מכן נאחד את הכל לתערובת אחידה.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך בערך 35 דקות עד הזהבה. אפשר לקשט בבוטנים או שקדים.
  • לסירופ - מרתיחים את כל המרכיבים יחד ואז שופכים על העוגה שהיא יוצאת מהתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.