מרתיחים את הבשר כשעה עד שעה וחצי על הגז.
בינתיים לקצוף את הבצלים לקוביות בינוניות, ומקלפים את הגזרים וחותכים אותם לרצועות. מקלפים את השום וחותכים לרבעים.
אחרי שמרתיחים את הבשר, נתחיל בטיגון הבצל על שמזהיב מעט, ואז נוסיף את הגזר ונמשיך בטיגון ביחד.
לאחר מכן נוסיף את השום לטיגון קצר, ואז נוסיף את הבשר ונערבב.
מתבלים היטב ואז נשפוך מעל את האורז עם 6 כוסות מים רותחים. אפשר להוסיף גרגירי חומוס אם אוהבים.
נבשל למשך 25 דקות בערך, ואז נכבה את הגז ונותנים לסיר מנוחה של עוד עשר דקות בערך, בלי לפתוח את המכסה.