Go Back
עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס עסיסית וטעימה במיוחד

מרקם חלומי עם ציפוי שוקולד מושחת
ציון 4.49 על ידי 47 דירוגים
באדיבות: מלי מלכה

ציוד

תבנית 24 גדולה

המצרכים

  • 1 כוס קמח מנופה
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ ענבים או כל נוזל אחר

לציפוי:

  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • 4 כפות מים
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • בקערה מוסיפים את הקמח, סוכר, שוקולית, קוקוס ואבקת אפייה, ומערבבים היטב לאיחוד.
  • מכינים גומה, ואז מוסיפים את הנוזלים - 4 ביצים, 1 כוס שמן, ו-¾ כוס מיץ ענבים או כל נוזל אחר שאוהבים.
  • מערבבים הכל היטב. משמנים תבנית שלנו ושופכים לתבנית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
  • ממיסים את חבילת השוקולד מריר עם ארבע כפות מים ומערבבים היטב.
  • מורחים מעל העוגה, ואז מפזרים קוקוס בנדיבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.