להכנת הבצק - נשטוף את הג'ריש טוב טוב במסננת עד שהמים צלולים. נעביר לקערה ונשרה עם כוס מים למשך כ-30 דקות או עד שהג'ריש סופג הכל.
נוסיף את הסולת וללוש היטב היטב. אם הבצק יבש ולא מספיק דביק נוסיף מים, כל פעם כף, הבצק צריך להיות לח ומעט רטוב אך לא רטוב מידי, אם מרגיש לכם רטוב מידי יש להוסיף מעט סולת.
נכסה את הבצק למנוחה כחצי שעה על השיש.
להכנת המילוי - נטגן בצל בשמן זית עד להזהבה ואז נוסיף בשר טחון ובעזרת כף עץ "נפתח" את הבשר כך שלא יהיו גושים.
כשהבשר כמעט מוכן נוסיף תבלינים שום כתוש ופטרוזיליה. נתקן טעמים ואז נסיר מן האש.
להכנת קובה - מכינים לפי הסרטון. משתמשים בניילון נצמד חתוך לריבועים, אטבים וכלי עם שקעים. לבסוף מכניסים למקרר להתייצבות.
להכנת המרק - נטגן בצל עד להזהבה קלה, ואז נוסיף סלק וסלרי ונמזוג מים. נתבל ונבשל כשעה.
נסיר את הניילון מהקובות ונוסיף אותן בעדינות למרק ואז נמשיך לבשל כ-40 דקות .
לשים לב שהרוטב/מרק צריך להיות סמיך אך לא סמיך מידי. כאשר נוסיף את הקובות, הסולת לאט לאט מסמיכה ו"שותה" את המרק ולכן תוך כדי בישול צריך להוסיף מים.
נתקן תבלינים (גם לימון) בהתאמה בעקבות כמות המים.
מגישים חם. ניתן ואף רצוי להכין כמות גדולה של קובות ולהקפיא. מקפיאים את הקובות ללא הניילון הנצמד. אין צורך להפשיר את הקובות לפני הבישול, פשוט ישר לסיר.