Go Back
עוגיות מגולגלות כפולות

עוגיות מגולגלות כפולות במילוי שוקולד מושחת

מבצק פריך בטעמי תפוזים עדינים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: תהילה גיל

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 100 גרם חמאה /מרגרינה
  • 2 ביצים L
  • כוס סוכר
  • 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל (או תמצית וניל)
  • 1 כפית גרידת תפוז

למילוי:

  • ממרח שוקולד

אופן ההכנה

  • ממיסים מעט את החמאה. בתוך קערה שמים את כל המרכיבים, וללוש עד שמקבלים בצק חלק ורך. במידה והבצק קשה אפשר להוסיף מעט מים/מיץ.
  • מרדדים את הבצק על נייר אפייה לצורה מלבנית
  • מורחים מעל ממרח שוקולד, ואז מגלגלים כמו ספר מהצד הצר לכיוון אמצע משני הצדדים
  • מצמידים את שני הגלילים ומסמנים את קווי החיתוך. מניחים בתבנית תנור.
  • מכניסים לאפייה בחום של 180 למשך 20 דקות בערך או עד להזהבה.
  • לאחר שהרולדה התקררה, חותכים לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר.
  • ניתן למלא בכל מילוי אחר לפי הטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.