ממיסים מעט את החמאה. בתוך קערה שמים את כל המרכיבים, וללוש עד שמקבלים בצק חלק ורך. במידה והבצק קשה אפשר להוסיף מעט מים/מיץ.
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לצורה מלבנית
מורחים מעל ממרח שוקולד, ואז מגלגלים כמו ספר מהצד הצר לכיוון אמצע משני הצדדים
מצמידים את שני הגלילים ומסמנים את קווי החיתוך. מניחים בתבנית תנור.
מכניסים לאפייה בחום של 180 למשך 20 דקות בערך או עד להזהבה.
לאחר שהרולדה התקררה, חותכים לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר.
ניתן למלא בכל מילוי אחר לפי הטעם.