Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים גבוהה שלא תפסיקו ליישר

מרקם מטריף וחלומי עם עסיסיות מושלמת
ציון 4.31 על ידי 125 דירוגים
באדיבות: נואה מלכה

ציוד

סיר פלא 24 (או כל תבנית בנפח דומה)

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים מתפוזים טריים
  • ½ כוס שמן
  • גרידת תפוז (לא חובה)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
  • מקציפים את החלמונים לקצף תפוח ואז מוסיפים את השמן בזרם דק ומוסיפים את יתר המצרכים.
  • מאחדים בין התערובות, ולשים את העיסה בסיר פלא לא משומן.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 165 מעלות למשך שעה, עד שקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.