Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון לסלט חצילים בתנור
סלט חצילים בתנור, פשוט ומהיר להכנה. סלט צבעוני ומפנק לארוחת השבת!
ציון
4.51
על ידי
129
דירוגים
באדיבות:
תהילה גיל
המצרכים
▢
2
חצילים
▢
1
גמבה
▢
מלח
(קורט)
▢
שמן זית
(לפי הטעם)
לרוטב:
▢
1
בצל
▢
1
מלפפון חמוץ
▢
כמון
(לפי הטעם)
▢
1
כף
חומץ
▢
1
כף
מיץ לימון
▢
פטרוזיליה
(לפי הטעם)
אופן ההכנה
פורסים את החצילים, ומסדרים אותם בתבנית תנור על נייר אפייה.
בוזקים מעל מלח ואז מורחים כל פרוס עם שמן זית משני הצדדים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות על גריל עד להזהבה.
צולים את הגמבה, מקלפים ופורסים לרצועות.
לרוטב:
קוצצים את המלפפון החמוץ, הבצל ורצועות הגמבה, ואז מוסיפים את שאר החומרים.
לאחר אפיית החציל, מסדרים בכלי, ומפזרים מעל את הרוטב.
הערות וטיפים
הכמויות לפי בחירתכם!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.