בקערה שמים את הקמח, כוס וחצי סוכר, כוס שמן, 3 כפיות נס קפה, 3 ביצים, כוס חלב וכוס קקאו. מערבבים היטב ואז מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים. שופכים לתבנית.
בקערה שמים את כל המרכיבים לתערובת הגבינה, ומערבבים לאיחוד.
עושים גומות בעוגת השוקולד ושמים בכל גומה קצת מתערובת הגבינה
על כל גומה כמו בתמונה שמים קוביית שוקולד
אופים בתנור אפייה רגילה על חום 170 מעלות עד שמוכן
מוציאים מהתנור וממיסים 1 שוקולד חלב עם חצי שמנת מתוקה, ומורחים מעל לעוגה.