מטגנים מעט שמן זית את הבצל הקצוץ, ואז מוסיפים אלין את הצנוברים, בשר טחון, צרור כוסברה ופטרוזיליה, ונותנים לזה טיגון.
לאחר מכן מוסיפים כוס אורז שטוף, ומתבלים במלח, פלפל שחור, קינמון, ראס אל חנות, ואפשר להוסיף אבקת קארי.
ממלאים כל פרגית במילוי ושמים בתבנית אינגליש קייק.
מכינים את הרוטב על ידי ערבוב של כל המרכיבים ושופכים מעל הפרגיות.
מפזרים שומשום מעל ושמים בתנור מכוסה בנייר כסף לאפייה של 30 דקות על חום של 180 מעלות טורבו.
אחרי 30 דקות, משאירים לעוד 45 דקות ללא נייר כסף.