לבצק השמרים - ללוש את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק, ואז שמים בצד להתפחה.
לבצק פריך - בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים של הבצק הפריך יחד, עד לקבלת בצק רך ונעים. אם חסר קמל מוסיפים עד שהבצק נעים ולא דביק. מניחים בצד.
אחר שהבצק שמרים תפח, לוקחים כדור מהבצק שמרים וכדור קצת יותר קטן מהפריך ומערבבים אותם ביחד. לאחר מכן פותחים וממלאים במילוי.
להכנת המילוי - מרתיחים על הגז את כל המרכיבים יחד, ומבשלים על אש קטנה כמה דקות עד שהפרג בשל וטעים. טועמים ואם חסר סוכר להוסיף או אם חסר מים להוסיף.
מורחים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה בתנור עד שיקבל צבע שחום.
לסירופ - מרתיחים את כל המרכיבים יחד ושופכים על עוגה חמה.