נקציף את הביצים עם הסוכר למשך 10 דקות לא פחות, עד שנקבל קצף תפוח מאוד.
בקערה נפרדת נערבב את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, קוקוס, ופירורי עוגיות לוטוס ואז נוסיף ללא מיקסר לתערובת הביצים בתנועת קיפול ונוסיף גם את השמן ומיץ תפוזים.
נשפוך את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26 ס"מ
נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות בערך.
להכנת הסירופ - נשים על הגז את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ מעט דביק ואז נשפוך על העוגה החמה
להכנת השקדים המקורמלים - קולים על הגז את הסוכר והשקדים ללא מים ונערבב עד לקבלת כרמל.
נשטח על מגש ונקרר לאחר מכן נשבור אותם עם הידיים ונניח אותם על העוגה.