מחממים תנור ל-200 מעלות (לא טורבו!)
שוטפים את התפוחי אדמה עם הקליפה שלהם.
בתבנית שמים נייר אפייה, ונזלף על הנייר אפייה מהשמן ונפזר גם מלח גס.
נפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, לא עד הסוף, שייראה כמו מניפה (אם נחתך עד הסוף, לא נורא), ונניח בתבנית.
נזלף על תפוחי האדמה מהשמן וננסה שייכנס קצת בחריצים
נוסיף את התבלינים והטימין ונכניס לאפייה בתנור למשך שעה ורבע עד שעה וחצי.
מידי פעם תוך כדי האפייה אפשר לקחת עם כף מהשמן בתחתית ולמזוג מעל תפוחי האדמה.