ללוש את כל המרכיבים לבצק יחד (או במיקסר עם וו לישה) במשך 3-4 דקות עד שמקבלים בצק אחיד, רך, גמיש ומעט דביק (אם הבצק יבש או פירורי מדי מוסיפים בהדרגה 1-2 כפות מים, לחלופין אם הוא דביק מדי - מוסיפים קצת קמח). מוסיפים את המלח ולשים לעוד 3-4 דקות.
נותנים לבצק מנוחה של שעה.
לאחר מנוחה, נחלק את הבצק לעיגולים, נקמח מעט ונותנים עוד התפחה של חצי שעה בערך.
נכין קערת מים וקערה שנייה של שומשום/קצח/זעתר (אפשר לשים את כולם יחד ואפשר להפריד)
נכין את הצורה, נטבול במים ומיד בתערובת לציפוי מכל הצדדים.
נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד שמוכן, 12-14 דקות בערך.