Go Back
קציצות ירק עיראקיות

ערוק - מתכון קציצות ירק עיראקיות

קציצות ירק, ערוק, לביבות ירק בנוסח עיראקי. קלות, טעימות וממכרות.
ציון 4.32 על ידי 82 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 2 תפוחי אדמה (גדולים)
  • 1 בצל (גדול)
  • 2 ביצים
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 2 גבעולי בצל ירוק (כולל העלים)
  • 2 כפות קמח
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור (קורט )
  • ¼ כפית בהרט לקציצות (או כמון)
  • שמן (לטיגון)

אופן ההכנה

  • מבשלים את התפו"א בישול מלא ומקלפים ואזז מועכים שלא יהיו גושים.
  • קוצצים בצל יבש וסוחטים מנוזלים את הבצל ירוק.
  • פורסים דק את הבצל הירוק, מוסיפים את הביצים והקמח ומתבלים.
  • מטגנים בשמן גובה ס"מ מהמחבת עד להשחמה משני הצדדים, ואז מניחים על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.