Go Back
עוגיות תמרים

עוגיות תמרים הכי טובות שטעמתם

בצק חמאתי וחלומי במלית משגעת
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: pacikanin_mutfagi

המצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • ¾ כוס שמן
  • ½ כפית סוכר
  • 1 כף יוגורט
  • 1 ביצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ½ - 5 כוסות קמח

למלית:

  • 15 תמרים גדולים (או 20 קטנים)
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • 3-4 כפות מים (להוסיף כדי להתאים לכמות הבצק)

אופן ההכנה

  • למלית - בקערה שמים את התמרים ושופכים עליהם מים חמימים עד לריכוך, ואז מוציאים את הליבה בקלות מהתמרים.
  • במעבד מזון שמים טוחנים את התמרים, ואז מוסיפים אליהם את הקינמון, ואת אגוזי המלך הטחונים. מוסיפים מים לפי הצורך ומערבבים לאיחוד.
  • לבצק - מערבבים את כל המרכיבים לבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
  • חותכים את הבצק לצורות שאוהבים, או חותכים לפי הסרטון.
  • אופים בתנור שחומם על 180-190 מעלות עד הזהבה.
  • לאחר צינון אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

הערות וטיפים

נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.