Go Back
עראיס

עראיס מתכון על האש

עסיסיות עם קריספיות משגעת
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: איתי מלכה

המצרכים

  • פיתות
  • בשר שפונדרה וצלעות מספר 2
  • סודה קרה
  • מלח (פלפל שחור)
  • בהרט
  • קצת אגוז מוסקט
  • בצל
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים (חוץ מהפיתות) עם הבשר היטב עד שמקבלים תערובת אחידה.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה לקירור.
  • חוצים את הפיתות וממלאים מתערובת הבשר בנדיבות. אפשר גם לחצות לרבעים.
  • מורחים בשמן זית מכל הכיוונים ולמנגל וצולים עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.