Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עראיס מתכון על האש
עסיסיות עם קריספיות משגעת
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
איתי מלכה
המצרכים
▢
פיתות
▢
בשר שפונדרה וצלעות מספר 2
▢
סודה קרה
▢
מלח
(פלפל שחור)
▢
בהרט
▢
קצת אגוז מוסקט
▢
בצל
▢
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (חוץ מהפיתות) עם הבשר היטב עד שמקבלים תערובת אחידה.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה לקירור.
חוצים את הפיתות וממלאים מתערובת הבשר בנדיבות. אפשר גם לחצות לרבעים.
מורחים בשמן זית מכל הכיוונים ולמנגל וצולים עד הזהבה.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2021/07/עראיס-מתכון-על-האש-איתי-מלכה.mp4
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.