במיקסר שמים שתיים וחצי כוסות מים, 4 כפות סוכר,2 כפות שמרים יבשים, 1 קילו קמח לבן, ועל הקמח שמים 1 כף מלח, ומעל הכל שמים חצי כוס שמן. ללוש למשך 7 דקות בערך.
מגלגלים את הבצק קצת, ואז שמים אותו בשקית בצד ומכסים עם מגבת. משאירים להתפחה של שעה בערך או עד שהוא מכפיל את הנפח שלו.
למילוי סביח - פורסים חציל בלדי, מפזרים עליו מלח, ושמים במסננת כדי שהמים יצאו ממנו. מנגבים ומסדרים בתבנית על נייר אפייה. מורחים מעל שמן ומכניסים לאפייה עד השחמה. אופים מצד אחד והופכים לצד השני. מכניסים לגריל בעוצמה הכי גבוהה בחלק הכי עליון.
חוזרים לבצק - לאחר התפחה חותכים את הבצק לחתיכות קטנות ומגלגלים כל חתיכה לרצועה עגולה. מהדקים יותר בצדדים לקבלת צורת לחמניות. לוחצים מעט על הלחמנייה ועם הסכין עושים שלושה חתכים עמוקים.
מסדרים בתבנית תנור, ומכניסים לאפייה בטורבו בחום של 180-190 מעלות עד הזהבה.
לסנדוויץ' טוניסאי - ממלאים בטונה מעורבב עם פלפל צ'ומה, ומוסיפים לימון כבוש, תפוחי אדמה, זיתים, וביצים קשות. מי שרוצה יכול להוסיף סלט.
לסנדוויץ' סביח - שמים את החציל שאפינו, מעל שמים ביצה קשה, תפוח אדמה, לימון כבוש, זיתים, עמבה וטחינה (למי שאוהב), וחריף.