במחבת גדולה שמים שמן ושום כתוש, ואז מוסיפים בצל שחתוך לרצועות בינוניות.
לאחר הזהבה קלה, מוסיפים בשר טחון ו"מרדדים" אותו עד שכולו הופך שחום.
מוסיפים שקדים, צנוברים, ופיסטוקים. מערבבים את הכל ונותנים לכל המיצים של הבשר להתאדות.
לדפי הפילו - על נייר אפייה שמים דף פילו אחד, מרססים אותו בשמן (אפשר גם להניח עליו שמן רגילזית) והופכים לצד השני ומרססים שוב. מעליו שמים דף פילו נוסף ומרססים גם אותו בצד המופנה כלפיי מעלה.
בתחתית הדפים שמים תערובת של בשר, לא קצת מדי ולא הרבה מדי, שלא יקרע, בערך 4-5 כפות
מגלגלים וסוגרים מהצדדים ואז מניחים באמצע התבנית העגולה
עושים את אותה פעולה אך כנחש ושמים בצדדים כמו פרח
מפזרים מעל שומשום
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
חותכים ואפשר להוסיף מעל סילאן וטחינה.