מערבבים את המרכיבים לבצק יחד לקבלת בצק רך, אם יוצא קשה מוסיפים מעט מים חמים.
משטחים בתבנית מרובעת או אובלית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום, בערך 20 דקות.
כשמוכן מוציאים ומקררים מעט.
מורחים על העוגה 5 כפות ריבת תות שדה
כעת מקציפים את ה-5 חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב. אפשר להוסיף 3 טיפות מיץ לימון. לאחר מכן מוסיפים 2 כוסות קוקוס ומקפלים בעדינות.
מורחים מעל לריבה בעדינות
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות