בשקית שמים את ה-4 בצלים שנקיים מקליפה, ועושים חתך לאורך הבצל עד לחציו. נקשור את השקית ונשים לחימום במיקרו לפחות 5 דקות לריכוך הבצל
נשים להתקררות ואז נפתח את הבצל לפלחים ונמלא בתערובת הבשר טחון.
לאחר שממלאים, בסיר מטגנים בצל ומוסיפים 4 כפות סילאן, פפריקה מתוקה, פלפל לבן, מלח, וכוסברה יבשה.
נניח את הבצל הממולא, נכסה במים ונותנים בישול תחילה על אש גבוהה 15 דקות
לאחר מכן ננמיך לאש נמוכה ומידי פעם משקים את הבצל עד להצטמצמות הרוטב