Go Back
בצל ממולא

בצל ממולא בשר

רך ועסיסי עם רוטב משגע
ציון 4.15 על ידי 34 דירוגים
באדיבות: סיגלית עמגר

המצרכים

  • 4 בצלים נקיים מקליפה
  • 4 כפות סילאן
  • פפריקה מתוקה
  • כוסברה יבשה

לבשר טחון:

  • כוסברה קצוצה
  • בצל מגורד
  • שמן
  • מים
  • פירורי לחם
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • ראס אל חנות
  • בשר בקר טחון

אופן ההכנה

  • בשקית שמים את ה-4 בצלים שנקיים מקליפה, ועושים חתך לאורך הבצל עד לחציו. נקשור את השקית ונשים לחימום במיקרו לפחות 5 דקות לריכוך הבצל
  • נשים להתקררות ואז נפתח את הבצל לפלחים ונמלא בתערובת הבשר טחון.
  • לאחר שממלאים, בסיר מטגנים בצל ומוסיפים 4 כפות סילאן, פפריקה מתוקה, פלפל לבן, מלח, וכוסברה יבשה.
  • נניח את הבצל הממולא, נכסה במים ונותנים בישול תחילה על אש גבוהה 15 דקות
  • לאחר מכן ננמיך לאש נמוכה ומידי פעם משקים את הבצל עד להצטמצמות הרוטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.